Любител шофьори

Запишете се на курс при нас онлайн

buton2

/любители шофьори/

kategoriqB

Условия за записване:

Общи условия при провеждането на шофьорски курс за водач на МПС от категория "В" в Учебен център "ЕВРОДРАЙВ":

За автошколата:

 1. Да осигури възможност за обучение в срок до 30 работни дни от записването на курсиста.
 2. Да осигури безвъзмездно на курсиста комплект учебници и помагала.
 3. Да осигури на курсиста възможност, в удобно за него, време да премине предвидените по учебна програма 31 мото часа по управление на автомобил. (Един моточас е равен на 40 мин. кормуване и 10 мин. инструктаж. Обикновенно се кормува по 2 моточаса по 40 мин. = 80 мин. + 10 мин. инструктаж = 90 мин.)
 4. Да осигури възможност за посещение на теоритичните занятия в рамките на 2 седмици от 16:00 часа. Учебния кабинет на автошколата се намира на ул. "Цар Асен " 31.
 5. След приключването на курса, да проведе необходимите вътрешни изпити и след успешното им издържане да издаде на курсиста "Удостоверения за преминато обучение по теория и по практика" и да подготви и представи в КД ДАИ документите му за изпит.
 6. Да осигури учебния автомобил с който се е обучавал курсиста и за провеждане на изпита му пред КД ДАИ.
 7. При евентуален неуспех за курсиста, да подготви и представи КД ДАИ документите му за поправителен изпит.

За курсиста:

 1. Да има навършени 17 години и 9 месеца.
 2. Да заплати такса за шофьорски курс от 710.00 лв с включени изпитни такси. Таксата може да бъде платена с две или с три вноски, както следва:
 • Първа вноска при записването, но не по-малко от 200.00 лв. - това е цената за теоретичното обучение. Плащането става в административния офис на автошколата - ул. "Цар Асен " 31.
 • Втора вноска – преди започване на часовете по кормуване – 250 лв. Плащането на втората вноска става в административния офис на автошколата - ул. "Цар Асен " 31.
 • Трета вноска – останалите 260 лв. ,след преминаването на половината от часовете по кормуване - т.е. 16 моточаса = 8 пъти кормуване по 2 моточаса. Плащането на третата вноска става в административния офис на автошколата - ул. "Цар Асен " 31.
 1. Да попълни декларация с данни от лична карта, от диплома за завършено най-малко основно образование и да представи 2 бр. снимки.

За да се шофира докато е обучението по теория е необходимо да се заплати първата и втората вноска едновременно - 300 лв.

 
Преподаватели по практика Работи с автомобил Година на производство Скоростна кутия
1 Димитър Иванов Рено Клио  Р  85 71 КК 2019 ръчна
2 инж. Николай Христов Рено Клио  Р  85 72 КК 2019 ръчна
3 инж. Деян Стоянов Рено Клио  Р  85 70 КК 2019 ръчна

 

ed reno klio

Начало Автошкола Курсове автошкола Любител шофьори