Растителна защита

Предлагаме дистанционна форма на обучение, като се запишете за курс и въведете трите си имена и ЕГН.
buton2

След това ние Ви създваваме потребителско име и парола за да може да влезете в нашата платформа за дистанционно обучение.

buton

За получаване на СЕРТИФИКАТ за работа с продукти за растителна защита

С новият Закон за защита на растенията всяко лице, което борави с продукти за растителна защита в рамките на професионалната си дейност, трябва да притежава СЕРТИФИКАТ.

/растителна защита/

semena 05

ЕДИНСТВЕНИЯТ ПО РОДА СИ ЗА БЪЛГАРИЯ - ДИСТАНЦИОННА ФОРМА НА ОБУЧЕНИЕ ПО ПРОГРАМА ОДОБРЕНА ОТ БАБХ

Какви са предимствата ако изберете да се обучавате при нас:

  1. Ще можете да се обучавате от домът, работата си с компютър, мобилен телефон или таблет в удобно за Вас време- 24 часа в денонощието;
  2. Можете сами да изберете началото на курса и да започнете в удобен за Вас ден;
  3. Обучението е 30 учебни часа с минимална продължителност – три дни, но Вие ще имате достъп цели 30 дни до учебното съдържание. През този период можете да си изтеглите достъпните материали - Директиви, Закони, Наредби, Ръководства и пр. за ползване в бъдещата Ви професионална работа;
  4. Обучението е организирано с много видеофилми и презентации, приятно и достъпно за всеки;
  5. След приключване на Вашето обучение ще си получите на посочен от Вас адрес:

    - Удостоверение за професионално обучение /Образец на МОН 3-37/. за придобиване на част от професията "Фермер"; специалност "Земеделец", специализация „Работа с продукти за растителна защита от професионална категория на употреба" и фактурата за направеното плащане.

  6. За Вас ще остане само да посетите съответната ОДБХ по постоянния си адрес, да подадете заявление по образец, като приложите Полученото от нас удостоверение и да се сдобиете със „СЕРТИФИКАТ ЗА РАБОТА С ПРОДУКТИ ЗА РАСТИТЕЛНА ЗАЩИТА"

ЦЕНА ЗА ОБУЧЕНИЕТО - 300 лева. За групови заявки - от 5 до 10 човека - 270 лева. За големи групи над 10 човека по договаряне.

Може да разгледате курса свободно на:

http://rulan.e-kursove.com

като като кликнете върху бутона

55555

През този профил разглеждането на курса е в ДЕМО вариант и е само за информация!

Ако решите да се запишете при нас, прочетете от курса УКАЗАНИЕ ЗА ПОЛЗВАНЕ, изтеглете файла Заявление за курс, попълнете Вашите данни в жълтите полета и ни ги изпратете e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или просто ни изпратете Вашите имена и телефон за връзка. Наш служител ще се свърже с Вас за допълнителни указания. Може да ни потърсите на тел. 0882601681-Вероника Стоянова. След заявяване на Вашето желание за курс, ще получите персонален код за достъп до пълния курс, от където ще можете да завършите Вашето обучение и да си получите нужното удостоверение.

Начало Автошкола Курсове за земеделска и горска техника Растителна защита